10 Must-Have spring kousků

                        Trendy

Podívejte se na nejžhavější módní trendy na jaro, které byste neměli minout! Od svěžích barev až po pohodlné kousky, tyto 10 must-have položek vám pomohou osvěžit váš šatník a vytvořit stylové jarní outfity. Vychutnejte si sezónu plnou nových módních objevů!

Barevné blůzy

 

Jaro je časem nových začátků a barevné blůzy s volány jsou ideálním způsobem, jak osvěžit váš šatník. Sázka na pastelové odstíny nebo jasnější barvy jako pink, korálová nebo mátová přinese do vašeho vzhledu závan jarní svěžesti. Blůzy dodají vašemu outfitu hravý a romantický nádech, který je ideální pro jaro.

Pruhované svetry

 

Proč si nevzpomenout na klasiku a vsadit na pruhované svetry? Tyto kousky nejenže dodají vašemu outfitu šmrnc, ale také vám poskytnou pohodlí a styl v jednom. Pro jaro volte svetry s jemnými pruhy v pastelových barvách nebo se svěžími kombinacemi jako bílo-modrá či béžovo-bílá.

Lehké trenchcoaty pro jarní šik

 

Jaro obvykle přináší proměnlivé počasí, a proto je lehký trenchcoat must-have pro vaši jarní garderóbu. Tento klasický kousek je ideální pro vrstvení a snadno se kombinuje s různými styly. Zvolte světlé neutrální tóny nebo pastelové odstíny pro dokonalý jarní vzhled, který vás ochrání před jarními sprškami s elegancí.

Jaro přináší módní novinky, které vám pomohou osvěžit váš šatník. Barevné blůzy, pruhované svetry a lehké trenchcoaty jsou jen některé z nezbytných kousků, které byste měli mít v jarní sezóně. Sázka na tyto trendy vám zajistí, že budete vypadat šik a připravení na každou jarní příležitost!

Přihlášení

Nebo rychlé přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.

Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.

Kontaktujte nás

Načíst