Styling s oversized oblečením

                        Design

Podívejte se na návod, jak kombinovat oversized oblečení a vytvořit moderní a stylové outfity bez ztráty elegance. Prozkoumejte tipy a triky, jak dosáhnout vyváženého looku a jak využít módního trendu k vytvoření osobitého stylu.

Oversized oblečení

 

Oversized oblečení, neboli nadměrně velké kousky, mají zvláštní kouzlo, které lze využít k vytvoření unikátních outfitů. Jednou z nejefektivnějších metod je kontrast - zkombinujte svetr s extra velkými rukávy s úzkými džíny nebo legínami pro vyvážený vzhled. Tento kontrast přidává vizuální zajímavost a zajistí, že se oversized kus stane středobodem vašeho outfitu.

Vrstvení

 

Dalším trikem je hrát si s vrstvením. Kombinujte oversized košile s přesahujícím tričkem a zakončete outfit s třeba lehkou bomber bundou. Tato vrstvení vytvoří dynamický vzhled a umožní vám hrát si s texturami a vzory. Nebo zkuste zahrnout oversized svetr do vrstevnatého stylu a kombinujte ho s košilí a dlouhým kabátem pro elegantní a teplý outfit vhodný i do chladnějšího počasí.

Umění experimentovat

 


Nakonec, nebojte se experimentovat s proporcemi. Když nosíte nadměrně velkou bundu, zkuste ji zdůraznit páskem v pasu, což pomůže vytvořit siluetu a zabrání, aby vaše postava ztratila definici.

Buďte kreativní a nebojte se experimentovat, ať už se jedná o barvy nebo textury!

Přihlášení

Nebo rychlé přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.

Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.

Kontaktujte nás

Načíst