Máte vhodný typ podprsenky? Podprsenku vybírejte podle svého typu postavy

Všude slyšíte, že zakoupit podprsenku přes internet je velké riziko, ale ro samé se Vám může stát i s podprsenkou přinesenou z obchodu. V prvních okamžicích Vám zdánlivě dokonale padne, ale už v poledne zjistíte, že váš výběr se opět nepovedl. Správné podprsenky své přednosti prozradí už při prvním oblečení. Jak tedy vyzrát na správný výběr podprsenky?

Měření obvodu hrudníku už se pro většinu žen stalo samozřejmostí. Samo o sobě ale k dokonalému výběru nestačí. I ty nejkvalitnější značky, jako např. Leilieve nebo Timo, šijí různé střihy určené pro různé typy postav. A který je právě ten váš?

 

Velmi malá prsa

Jestliže patříte k ženám, jejichž hrudník se nemusí potýkat s váhou velkého poprsí, můžete si dovolit velmi jednoduše střižené trojúhelníkové podprsenky. Trochu objemu vám pak dodají vhodně vytvarované push-up alternativy.

 

Sportovní typ

Patříte-li k ženám s širšími rameny nebo ve volném čase rády sportujete, vsaďte na klasické sportovní podprsenky nebo alespoň modely s hlubokými košíčky a stabilní oporou. Pro samotné cvičení vždy vybírejte sportovní podprsenky, uprostřed lesa či série kliků pocítíte vhodnost této podprsenky, jelikož Vám umožní hluboké, ničím nerušené dýchání.

 

Postava typu hruška

Z velkého zadečku a menšího hrudníku už nemusíte mít komplexy, vše se dá alespoň opticky velmi dobře vyvážit. Dobře vám poslouží třeba krajkované podprsenky bez ramínek s co nejmohutnější siluetou, která vám dobře vytvaruje prsa i ostatní partie, které to potřebují. Nedáte-li dopustit na ramínka, sáhněte po tenkých, jež vám nebudou z ramen sklouzávat. Ale pozor , aby se ramínka nezařezávala, vždy přizpůsobte ramínka velikosti poprsí.

Postava typu jablko

Velká prsa si zaslouží velkou pozornost. Při nákupu podprsenky se dívejte hlavně na dostatečnou vzdálenost košíčků, která vašim ňadrům zajistí dostatečné krytí. Vyzkoušet můžete i podprsenku s balkonetovým střihem, jež dokáže váš hrudník nadzvednout i vytvarovat zároveň.

 

Prsa boubelky

Obdařenější slečny a ženy by měly při výběru podprsenky dbát na pevnou oporu i široká (extra široká) ramínka. Košíčky by měly poskytovat dostatek prostoru po všech stranách, jinak hrozí obávané přetékání prsou v podpaží nebo naopak ve výstřihu. Trojúhelníkové střihy nebo éterické krajkové modely s minimální oporou naopak dobrou službu jistě neudělají.

Je Vám nějaký typ blízký? Potom si můžete rovnou koupit novou podprsenku podle našich rad  a tentokrát už zaručeně správně. Rádi Vás obsloužíme v kamenném obchodu, kde Vás budy hýčkat náš proškolený personál, ale pokud dáte přednost pohodlí a širokému výběru v e-shopu Moda-pradlo.cz, kde naleznete široký výběr spodního prádla, dámské, pánské či dětské módy pro všechny příležitosti, můžete vybírat v klidu z domova.

Přihlášení

Nebo rychlé přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.

Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.

Kontaktujte nás

Načíst