Elegantní pyžama posílí Vaše zdraví, ale hlavně Vás zahřejí

V západní Evropě jsou župany a teplá elegantní pyžama běžnou součástí domácího oblečení, u nás se situace začíná pomalu zlepšovat. Zejména pyžama a noční košile jsou často nahrazovány plandavými, obvykle vyřazenými tričky, které šetří naše peněženky. Dobrovolně se vystavujeme nepříjemným zdravotním problémům.

dámské pyžamo

Generace našich babiček, nedajících dopustit na tlusté péřové peřiny nás utvrdila v názoru, že jedna vrstva pro zahřátí v noci bohatě stačí. Odborníci se ale shodují, že to není pravda a mají pro to i důkaz. Ideální teplota pro spánek se pohybuje mezi 16-18°C a na západě tuto teplotu v ložnicích zcela běžně udržují, my své ložnice ale často přetápíme ke 20 nebo dokonce 22°C.

A přitom stačí tak málo. Teplé pyžamo nebo dlouhá noční košile udrží naše tělesné teplo tam, kde má být – v našem bezprostředním okolí a pocit chladu tak nedostane šanci. Oblečení přiléhající ve spánku na tělo má navíc také příznivý vliv na naše zdraví, především na bolesti zad, kterými v důsledku sedavého zaměstnání trpí řada z nás. Záda udržovaná v teple jsou méně náchylná k bolestem a zatuhnutí. Zkuste proto své oblíbené tričko vyměnit za kvalitní bavlněné noční prádlo a uvidíte ten rozdíl. Navíc ušetříte výdaje i své peněžence, protože nižší účet za topení se na konci sezóny jistě projeví.

Teplé a pohodlné noční prádlo ale může být i zatraceně sexy. Přesvědčit se o tom můžete i v e-shopu Moda-pradlo.cz, kde v široké nabídce nočních košilí a pyžam pro muže i ženy spojují právě tyto na první pohled tak nesourodé prvky. A nechybí ani nabídka pyžam a nočních košilí pro nejmenší členy rodiny. Například pyžama Cornette nabízí příjemné spojení moderních vzorů a oblíbených pohádkových motivů, se kterými budou vaše děti sladce a klidně usínat. Ale vyberou si tu i nároční teenageři, kterým jde o pohodlí především.

Široká nabídka zboží skladem je pro Vás připravena k rychlému odeslání. Objednejte si elegantní a pohodlné noční prádlo ještě dnes. Doplňte Váš šatník moderními a zajímavými modely za velmi příjemnou cenu.

Přihlášení

Nebo rychlé přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.

Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.

Kontaktujte nás

Načíst