Jedny džíny, 3 různé vzhledy

                        Trendy

Díky modernímu střihu se širokými nohavicemi a jemnému praní je náš nový model kalhot Sofia novým trendem pro jaro. Ukážeme vám pět různých looků, které můžete s těmito ležérními džínovými kalhotami stylizovat.

Cool džínový vzhled s elegantními halenkami

 

Multistylový talent Sofia poskytuje dokonalý základ pro vzhled bez námahy. To platí i pro elegantní, ležérní styl halenek v módním vzoru. Ať už se jedná o kratší verzi košilové halenky, nebo o halenku ve stylu tuniky: v kombinaci s džínovým highlightem získáte během chvilky módní každodenní look, který můžete doplnit bílými teniskami nebo klasickými mokasínami.


Máte chuť na trochu limetky?

Kromě džínové módy, která v současnosti dominuje módě, se zaměřujeme na trendovou barvu limetky. Tuto barvu nemůže letos na jaře nikdo ignorovat.


Snadná každodenní elegance

Hranice mezi elegancí a ležérností se stále více stírají. Džíny a saka tvoří úspěšný celek. Zatímco džíny hrají roli ležérního oblečení, sako je symbolem nadčasové elegance. Spojujeme oba módní garanty v jednom outfitu a volíme ležérně střižené šortky, které stylizujeme do stylu saka "Bibi" z jemného viskózového materiálu. S bílým tričkem nebo halenkou jste vždy jistotu. Chcete nastavit více akcentů? Pak doporučujeme topy se speciálními detaily nebo vzory. Dbejte však na to, abyste se drželi stejného barevného ladění saka a džínů.

Přihlášení

Nebo rychlé přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.

Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.

Kontaktujte nás

Načíst