Procházka letním streetwearem

                        Trendy

Léto je ideální čas na experimentování s módou. Streetwear vám dává příležitost vyjádřit svůj osobní styl a zůstat přitom pohodlní. Připravili jsme pro vás několik tipů na letní outfity, které vás budou bavit.

Lehký oversized set

 

Oversize tričko a krátké šortky jsou základním kamenem letního streetwearu. Vyberte si tričko s výrazným potiskem nebo logem vaší oblíbené značky a zkombinujte ho s jednobarevnými šortkami. K tomu přidejte tenisky s barevnými akcenty a stylová kšiltovka. Tento outfit je ideální na procházky městem i na večerní posezení s přáteli.

Denim na den i noc

 

Denim nikdy nevyjde z módy, ať už jde o džínové šortky nebo bundu. Kombinace světlých džínových šortek a bílého trička je klasika, která nezklame. Přidejte trendy tenisky a kotníkové ponožky s originálním vzorem. Pro večerní akce můžete přidat džínovou bundu a celý outfit tak snadno přeměnit na večerní.

Jednoduché vzory

 

Letní streetwear volá po jednoduchých vzorech a barvách. Košile s jednoduchým motivem v kombinaci s jednoduchými plátěnými kalhotami je perfektní volbou pro horké dny. Přidejte sandály nebo espadrilky a sluneční brýle. Tento outfit je skvělý na plážové party nebo letní festivaly.

Monochromatická klasika

 

Pro ty, kteří preferují minimalismus, je ideální monochromatický outfit. Bílé tričko a černé šortky jsou základem, ke kterému můžete přidat černé tenisky a elegantní hodinky. Tento jednoduchý, ale stylový vzhled je perfektní pro jakoukoliv příležitost a snadno ho můžete oživit různými doplňky.

Ať už jste fanouškem barevných vzorů, nebo dáváte přednost minimalistickému stylu, letní streetwear vám nabízí nekonečné možnosti, jak vyjádřit svou osobnost. Experimentujte, bavte se a užívejte si léto ve velkém stylu!

Přihlášení

Nebo rychlé přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.

Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.

Kontaktujte nás

Načíst