Nová recenze na prádlo SiéLei od módní blogerky Lady An

Vystavila Lady An

Recenze spodního prádla k mému blogu už tak nějak patří (Jak říkal jeden Anonym: "Počítal někdo, kolik má An na instagramu fotek ve spodním prádle?" Zbytečné počítat.. stejně brzo zase něco přibude ;D..) a protože tady už dlouho žádná nebyla, řekla jsem si, že je na ni ideální chvíle.. protože máme Velikonoce.. a k těm ty zadečky přece patří! :D

Když jsem vybírala prádlo, které vám v dnešním článku ukážu, nemohla jsem spustit oči ze všech barevných, třpytivých, kamínkových.. prostě krásně zdobených kousků, pro které mám neuvěřitelnou slabost.. ale pak jsem si řekla, že i když je takové prádlo hezké na fotce, jeho praktické využití je už menší. Obzvlášť pak pokud nosíte většinou nátělníky a nebo bílé trička.. Takže jsem se pro jednou rozhodla držet při zemi a vybrala jsem prádlo, které sice nezůstane vryté v paměti, ale o to víc jej vynosím! :))

Když si vybírám prádlo, jednoznačně mě pokaždé nejvíc okouzlí krajkové, ale už nesčetněkrát se mi stalo, že krajka pod oblečením dělá neplechu.. a co je hezké na samotném těle, tak vůbec nepůsobí hezky například pod přiléhavým topem. Podprsenek mám doma desítky, ale když nepočítám ty na cvičení a samodržící, všechny jsou krajkové.. Už dlouho jsem tak sháněla podprsenku, která by byla jednobarevná, bez krajky, ale přitom by mě zaujala.. Bohužel však bez úspěchu a tak jsem se rozhodla pro kompromis, kdy jsem vybrala podprsenku s hladkými košíčky, ale s krajkou po obvodu! :)) Podprsenka SiéLei je korzetového střihu, s mírným push-up efektem a silikonovými proužky, takže na těle hravě udrží i bez ramínek. Sáhla jsem po velikosti 75B, jako vždy, ale klidně bych snesla obvod větší.. Každopádně mi většina podprsenek vždy povolí, takže věřím, že po pár nošeních mi padne jako ulitá! :))

K podprsence jsem si vybrala kalhotky brazilkového střihu, taktéž od značky SiéLei, které mě zaujaly především svou hladkou částí v oblasti zadečku, protože nosím ráda a často legíny a s těmito brazilkami nejde ani znát, že nějaké prádlo máte! :)) Přední část kalhotek, je stejně jako obvod podprsenky, zdobena krajkou, která je ale aplikována až na látku a tudíž nehrozí, že by byla nepříjemná na tělo, jak to mají krajky někdy zvykem. Materiálu kalhotek vlastně celkově nemám co vytknout a myslím, že právě díky němu o kalhotkách ani nevíte, přesto že mají celkem "vykrojený" střih.

A jak se prádlo líbí vám? Dáváte přednost krajce nebo jednoduchým kouskům? :))

 

Přihlášení

Nebo rychlé přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.

Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.

Kontaktujte nás

Načíst