LEILIEVE – dotek luxusu i ve vašem šatníku

Není vidět, přesto dokáže s vaší postavou udělat divy. Správně vybraný komplet podprsenky a kalhotek vám vyrobí sexy křivky, postará se o zdraví vašich zad a udrží vás celý den v pohodlí. Mezi výrobci tohoto sortimentu patří mezi absolutní špičky italská značka LEILIEVE. Co může nabídnout právě vám?

LEILIEVE – dotek luxusu i ve vašem šatníku

Značka LEILIEVE byla založena již v roce 1960 v inspirativním prostředí italské Modeny. Za jejími modely vždy stojí tým zkušených návrhářů, kteří své nápady testují takříkajíc přímo naživo. Právě pohodlí a praktičnost ale také smysl pro jemnost a pečlivé zpracování každého detailu dělají toto prádlo mezi ženami tak oblíbeným.

 

Udělejte si radost alespoň 2x do roka!

Produkce LEILIEVE se inspiruje známými módními značkami. V nabídce tak najdete stále kolekce stejně jako ty sezónní, vycházející dvakrát do roka. Letos jsou v kurzu hlavně smyslně tvarované košíčky a důmyslné střihy, které vám neudělají ostudu ani pod transparentním oblečením.

Ale ať už jsou nabízené modely jakkoli výstřední nebo nezvyklé, nikdy nezapomínají na to, co je pro spodní prádlo LEILIEVE typické – maximálně sedící střihy, které dokáží zalichotit každé ženské postavě. K dispozici jsou oblíbené podprsenky s vyztužením, podprsenky s odepínacími ramínky ale také modely push-up spolu s širokou nabídkou kalhotek mnoha různých tvarů a střihů.

A pokud chcete být šik skutečně za všech okolností, vsaďte na dokonale sladěné komplety pro různé příležitosti. Inspirujte se svatebním lookem nebo čistě praktickým pohodlím do města nebo do kanceláře. LEILIEVE má něco skutečně pro každého. Nechte se okouzlit příjemnými materiály a důrazem na detail, který udělá i z obyčejného spodního prádla doslova ozdobu každodenního šatníku.

Korzetová podprsenka pro váš neodolatelný dekolt

Dopřejte si dávku italského luxusu pod taktovkou LEILIEVE v e-shopu Moda-pradlo.cz a využijte příznivých cen právě teď. Nás v redakci zaujala zejména LEILIEVE korzetová podprsenka s bočními výztužemi, která vykouzlí nádherný dekolt i pod slavnostními šaty. Má odepínací ramínka a všitý silikonový proužek ji vždy udrží na místě. Nevadí jí ani divoká taneční zábava a stane se vaší důvěrnou společnicí kdykoli a kdekoli.

Přihlášení

Nebo rychlé přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.

Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.

Kontaktujte nás

Načíst