Vamp! – nebezpečně svůdné prádlo s řeckým šarmem

Z řecké Soluně k nám nepřišli jen slovanští věrozvěstové ale také oblíbená a dynamická módní značka, kladoucí důraz na použití přírodních materiálů ve vysoké kvalitě. Ať už jde o řeckou bavlnu nebo micromodal (velmi jemná látka s efektem kůže na kůži) od francouzské firmy Lenzig, vždy je s nimi zacházeno s úctou a maximálním respektem k jejich vlastnostem a použité vazbě. Pyžama, trička nebo šaty Vamp! se tak nikdy nepřetáčejí ve švech ani netrpí brzkým opotřebením materiálu.

Vamp! – nebezpečně svůdné prádlo s řeckým šarmemSvé renomé si značka Vamp! zpočátku vybudovala jen na skutečně krásných a precizně provedených kolekcích dámského spodního prádla, které si ženy pochvalovaly kvůli použitým materiálům příjemným na tělo i perfektně sedícím střihům. A právě díky těmto kladným ohlasům se firma rozhodla postupně obohacovat a rozšiřovat svůj sortiment. Dnes si tak kromě širokých kolekcí spodního prádla pro muže i ženy můžete zakoupit i pohodlná pyžama nebo slušivé šaty či oblečení pro volný čas.

Kvalita, elegance a pohodlí – to je Vamp!

Na náš trh vstoupil Vamp! již v roce 2003 pod označením Vamp Fashion s.r.o. Pod touto značkou působí nejen v ČR ale také na Slovensku a nově také v Polsku. Udivuje svým osobitým reflektováním aktuálních módních trendů, při kterém však nezapomíná ani na kvalitu, pohodlí a eleganci! Modely Vamp! tak nejsou určeny jen na jednu sezónu, ale dokáží si najít své stále místo v šatníku na dlouhá léta.

Z aktuálních kolekcí Vamp! doporučujeme například Kallisto inspirovanou pestrými vzory s orientální tematikou nebo dceřinnou značku Oneira produkující příjemné a prodyšné noční košilky a pyžama pro ženy i pro muže. Potěší vás výběr barev v čele s moderními vintage jemný kytičkovými vzory a romantickou starorůžovou i použitá kompaktnost bavlněné příze zajišťující vyšší pevnost a elasticitu bez ztráty tvaru během nošení.

Inspirujte se širokou nabídkou oblečení Vamp! v e-shopu Moda-pradlo.cz a podlehněte kouzlu kvalitních materiálů, hravých vzorů a zářivých barev za příjemné ceny. Zboží je skladem a u sebe ho můžete mít klidně už zítra. Stačí si jen vybrat to, které vám padne nejlépe.

.

Přihlášení

Nebo rychlé přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.

Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.

Kontaktujte nás

Načíst