Nemáte co na sebe? Tyto 3 letní outfity se vždycky hodí

                       DESIGN

Když ráno spěcháte nebo když oblečení, které jste si představovali, nevypadá podle vašich představ, potřebujete stylový plán B. Právě pro takové případy vám představujeme tři letní outfity, které vždy fungují - slibujeme!

 

 

 

Plný počet bodů díky puntíkům


Klasické puntíkované potisky jsou vždy dobrým základem outfitu. Díky speciálním střihům nebo v kombinaci se svěžími barvami dodáte vzoru moderní nádech.

 

Fungují puntíky vždy? Ano, tento nadčasový vzor vnese do vašeho vzhledu pocit stylu a klidu. Puntíkované halenky můžete kombinovat v průběhu několika sezón.

 

Takto stylizujeme puntíky my: Ať už se jedná o halenku nebo rozevlátou sukni, najdete zde spoustu puntíkovaných kousků. Kombinujeme je klasicky s bílými sukněmi a košilemi nebo ležérně moderně se světle zelenými kalhotami či džínami.

 

 

Vzorované klávesy pro dobrou náladu v každodenním životě
Máte chuť na pozitivní náladu? Pak sáhněte po zářivých vzorech, které působí tropickým dojmem a naladí vás na prázdninovou náladu.

Funguje kombinace vzorů vždy? Rozhodně! Zvláštností těchto důležitých vzorů je, že je můžete stylizovat jako odvážný celoplošný vzhled nebo nechat jednotlivé vzory, aby upoutaly pozornost.

Takto stylizujeme vzory: Pokud máte rádi nápadné outfity, zvolte jednobarevný vzorovaný vzhled. Pokud máte rádi trochu klidnější styl, stylizujte zvýrazněné prvky s odpovídajícími jednobarevnými kousky. Důležité je, abyste zvolili barvy, které se ve vzoru vyskytují, a dosáhli tak sladěného celkového vzhledu.

Přihlášení

Nebo rychlé přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.

Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.

Kontaktujte nás

Načíst