Těsně před svatbou: Nejlepší svatební oblečení pro hosty

                       TRENDY

Je svatební sezóna! Výjimečný den nejen pro nevěstu a ženicha, ale také pro pozvané hosty. Blíží se svatební obřad a vy nevíte, co na sebe? Zde najdete svatební oblečení, které je pro vás ideální. 

Svatební oblečení pro hosty na svatební obřad v kostele
 

Svatební hosté by měli při svatebním obřadu v kostele dodržovat elegantní, slavnostní styl. U šatů bez rukávů mějte po ruce velký šátek, který lze přeměnit na štolu. Na svatební obřad se hodí ženské šaty s jemnými květinovými nebo pruhovanými vzory. Barvy by se ve stylu neměly projevovat příliš křiklavě. Najdete spoustu šatů, které tento požadavek více než splňují.

Na matričním úřadě
 

Podobně jako u svatby v kostele by mělo být svatební oblečení hostů spíše jednoduché. Moderní alternativou k šatům jsou kombinace obleků, které se vyznačují elegantní ležérností. K dispozici máme chladné kombinace saka a sukně a elegantní styly saka a kalhot. Stylům dodávají moderní nádech osvěžující barevné kombinace nebo potisky. Ne přetížené, ale k věci.

Netradiční venkovní svatby
 

Některé svatební obřady se neřídí klasickými pravidly, a proto nepředepisují hostům žádný dress code. Ať už se jedná o tématickou svatbu, svatbu v přírodě nebo svatbu na neobvyklém místě. Jako hosté můžete tentokrát ukázat více barev a vzorů. Na léto se hodí ležérní šaty nebo kombinace top/blůza/sukně/kalhoty. Zejména tropické vzory dodají vašemu stylu zvláštní letní nádech. Nechte se inspirovat našimi styly v osvěžujících kombinacích barev a potisků a vytvořte si svůj osobní outfit snů!

Přihlášení

Nebo rychlé přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.

Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.

Kontaktujte nás

Načíst