Lehké letní šaty, do kterých se zamilujete

                      TRENDY

V letních vedrech není nic lepšího než chladivý nápoj v ruce, hodiny odpočinku s blízkými a - Správně! Lehké a vzdušné oblečení od nás


Zejména lehké letní šaty jsou skvělou volbou, jak vypadat cool, stylově a elegantně zároveň. Nejenže jsou pohodlné, ale jsou také velmi univerzální a lze je stylizovat různými způsoby. Svěží maxi šaty můžete nosit se sandály a slunečními brýlemi pro ležérní vzhled, zatímco krátké halenkové šaty můžete nosit s vysokými podpatky a šperky pro elegantní večerní vzhled. Lehké letní šaty jsou u nás k dispozici také v obzvláště vzrušujících trendových barvách a módních vzorech, takže můžete svůj styling snadno přizpůsobit náladě nebo příležitosti. 

Stručně řečeno: Lehké letní šaty jsou nepostradatelným must-have v horkém období.

 


Nakupujete lehké letní šaty? Těchto 5 bodů je důležitých!
 

Uprostřed letních veder je důležité se správně obléknout, abyste vypadali nejen chladně, ale také stylově. Lehké letní šaty od nás jsou skvělou volbou, pokud se chcete v horku cítit pohodlně, ale přitom si ceníte módního stylu. Na čem při výběru šatů záleží?:

STŘIH

Ať už hledáte maxi šaty, midi šaty nebo mini šaty, v našem internetovém obchodě CECIL najdete lehké letní šaty pro každý vkus a každou postavu. Naše střihy a délky jsou k dispozici v obzvláště velkém množství různých variant, aby uspokojily opravdu každý módní vkus. Ať už se jedná o halenkové šaty, žerzejové šaty, šaty na špagetová ramínka nebo s rukávy, s volánky nebo nařasené - CECIL pro vás jistě má ideální šaty pro vaši příležitost a styl! V podstatě o všech šatech a jejich střizích lze říci následující:

• Šaty s rovným střihem opticky protáhnou vaši postavu o několik centimetrů. Kdo by to nechtěl?

• Šaty s rozšířenými střihy sluší zejména ženám s křivkami a zdůrazňují ženskou linii vaší postavy.

• Zavinovací šaty, maxi šaty a střihy s výstřihem do V opticky zmenšují poprsí žen s větší velikostí.

Šaty košilového střihu, midi šaty a šaty s volány nebo volánky jsou ideální pro drobné ženy nebo dámy s menším poprsím. Opticky vytvářejí objem na správných místech.

• Při nákupu dámských letních šatů dbejte na to, aby šaty byly spíše volnějšího střihu, aby umožňovaly dobrou cirkulaci vzduchu při vysokých teplotách.

MATERIÁL

Měkké, prodyšné a splývavé materiály jsou pro ženy při výběru letních šatů zásadní. Pro váš vzdušný vzhled v horkých letních dnech vám proto nabízíme obzvláště velký výběr šatů z různých materiálů s těmito vlastnostmi.

Bavlna, viskóza, len, žerzej a mušelín jsou ideálními materiály pro letní šaty - a letní módu obecně. Tyto materiály umožňují pokožce pod letními šaty dýchat a zabraňují nepříjemnému pocení.

Bavlna je obzvláště měkká a příjemná na kůži, takže se skvěle hodí pro každodenní nošení. Viskóza se na dotek podobá hedvábí, a dodává tak šatům elegantní nádech. Zároveň se viskóza stejně jako bavlna snadno udržuje. Len je klasikou letní módy a díky své hrubé struktuře poskytuje chladivý vzhled. Žerzejové šaty jsou samozřejmě nezbytnou součástí letního šatníku - ať už jako maxi šaty nebo midi šaty, pohodlnější už to nebude. Mušelín je velmi jemná tkanina, která svou lehkou průhledností dodává romantický nádech. Všechny tyto látky z naší kolekce jsou lehké, měkké a příjemné na nošení. Navíc nejsou příliš náročné na údržbu. Naprosto důležitý bod při výběru ideálních letních šatů.

DÉLKA ŠATŮ

Maxi šaty, midi šaty nebo šaty ve stylu boho se často nosí v délce po kotníky nebo po zem. Letní plátěné šaty nebo džínové šaty však vypadají velmi trendy i v mini verzi.

Zkrátka, pokud jde o ideální délku letních šatů, neexistuje žádná správná nebo špatná. Prostě se rozhodněte pro to, co se vám líbí nejvíce, a vyzkoušejte různé délky šatů ve svém stylingu. Od elegantních až po ležérní: V závislosti na vašem stylu, vkusu a příležitosti najdete pro svůj outfit vše.

Se správnými doplňky, jako jsou sandály a klobouky proti slunci, můžete dokonale doplnit jakýkoli svůj outfit a vytvořit letní, ale přesto cool vzhled. Tak pojďme na to - pořiďte si své oblíbené letní šaty z internetového obchodu CECIL a užívejte si slunce naplno!

BARVY A VZORY

Pro dokonalý letní vzhled samozřejmě nesmíte podcenit výběr barev a vzorů. Zářivé barvy, jako je oranžová, růžová nebo tyrkysová, nejenže vnesou do vašeho dne dobrou náladu, ale také udělají módní dojem. Závistivé pohledy zaručeny!

Obecně platí, že barvy jsou v módě ve vlnách veder nutností: Od jasně červené až po jemné pastelové odstíny, dovoleno je vše, co vás a vaše léto opravdu rozzáří.

Tropické vibrace, květinové vzory a grafické potisky jsou v teplém období také velmi oblíbené a dají se různě kombinovat. Váš vzhled se tak stane outfitem s prázdninovou atmosférou, i když zůstanete jen doma.

Pokud dáváte přednost jednoduššímu vzhledu, můžete v létě samozřejmě zvolit klasickou bílou barvu.

 

 

 

STYL

 

 

Ať už se rozhodnete pro vzdušné šaty v boho stylu, pohodlné žerzejové šaty nebo ležérní lněný model - u nás vždy zaručeně najdete ty správné šaty - nebo spíše šaty - pro horké dny.

Když si u  nás koupíte své příští letní šaty, těžko můžete udělat chybu, pokud jde o styl. Kromě klasiky z hlediska pohodlí zde najdete také aktuální must-have letní módy. Abyste co nejlépe podtrhli svůj styl a osobnost, občas sáhněte po nových barvách nebo modelech.

Pokud dáváte přednost sportovnímu vzhledu, můžete místo klasických letních šatů, jako jsou žerzejové šaty, maxi šaty nebo midi šaty, samozřejmě zvolit také volné tuniky, krátké šortky, vzdušné topy z viskózy a trička s cool potisky z naší kolekce. Ve vysokých teplotách jsou obzvláště oblíbené také lehké halenky s květinovými potisky.

Pro dokonalý vzhled během skutečné vlny veder nabízíme řadu různých stylů. Stačí se jen odvázat a užít si módní rozmanitost šatů, které nabízíme exkluzivně v internetovém obchodě.

 

 

Doplňky pro váš letní vzhled: ideální doplněk k lehkým letním šatům!

 

 

Dokonalý letní look zahrnuje nejen lehké šaty z naší dámské kolekce, ale také odpovídající doplňky. S vhodnou kabelkou nebo lehkými šátky a šálami můžete své šaty nebo outfit nejen vylepšit, ale také jim dodat osobitý nádech. Boty a šperky doplní váš osobní styl. Samozřejmě dbejte na to, abyste svůj vzhled nepřetěžovali, ale elegantně a stylově jej doplnili doplňky. Méně je často více - zejména pokud jde o doplňky!

Pro ležérní vzhled s žerzejovými šaty, midi šaty nebo mini šaty se hodí například espadrilky nebo sandály v neutrálních barvách. Pokud máte rádi eleganci, zvolte halenkové šaty nebo dlouhé letní dámské šaty a zkombinujte je s botami na podpatku nebo pohodlnými balerínami. K letnímu stylingu samozřejmě patří také stylové sluneční brýle.

Nabízíme širokou škálu módních doplňků různých barev, tvarů a materiálů - od klasických až po extravagantní a elegantní. Naše pěkné doplňky jsou ideálním způsobem, jak doplnit letní šaty nebo jiné oblečení.

                                                                     10 EXTRA COOL TIPŮ!!!

 

10 EXTRA COOL TIPŮ: Jak si zachovat chladnou hlavu!
Letní šaty & šaty obecně nejsou to jediné, co byste měli v příští vlně veder vybírat. Pokud si chcete zachovat chladnou hlavu i v těch nejteplejších dnech, určitě vám pomůže našich 10 extra cool tipů:

1. Dostatečně pijte: při vysokých teplotách ztrácí tělo hodně tekutin, proto je důležité pít dostatek vody, abyste udrželi tělo hydratované.

2. Netlačte na pilu: vyhněte se alkoholu a kofeinu ve velkém množství. Protože dehydratují, bude vám při vysokých teplotách ještě větší horko. Navíc ještě více zatěžují váš krevní oběh.

3. Více větrejte: Cokoli, co přináší vítr a vzduch do místnosti a vašeho okolí, je obzvláště příjemné, když je venku velké horko.

4. Noční praní prádla: Vyvěšení vypraného prádla v noci k sušení v ložnici zajišťuje dodatečnou vlhkost a ochlazuje místnost. Pohodlný spánek je zaručen i za tropických nocí! Ať už se jedná o halenkové šaty, žerzejové šaty, midi šaty nebo dámské mini šaty - vaše letní šaty apod. uschnou v letních teplotách během chvilky a ráno je můžete znovu nosit čerstvě vyprané.

5. Ochlazení: Přiložte si na čelo nebo krk studené obklady, které vás okamžitě ochladí. Fungují také chladivé zábaly nebo lahve s horkou vodou naplněné studenou vodou!

6. Vyhýbejte se přímému slunečnímu záření! Během nejteplejších hodin dne se zdržujte ve stínu nebo uvnitř a dopřejte si zmrzlinu. Nebo - pokud můžete a chcete - udělejte během obzvlášť teplých poledních hodin jedinou správnou věc: dejte si siestu!

7. Uklidněte se! Těžká jídla mohou zatížit metabolismus. Místo toho se snažte jíst lehká jídla s velkým množstvím ovoce a zeleniny. Zmrzlina z bodu 6. by samozřejmě neměla chybět ;).

8. Úplně vypněte: Elektrické spotřebiče vydávají dodatečné teplo i v režimu spánku. Proto byste je měli vždy zcela vypnout, abyste se tomuto dodatečnému teplu v místnostech vyhnuli.

9. Kostky ledu s sebou: Pokud nechcete přijít o kopec svěžesti mezi jídly, můžete si potřebné osvěžení zajistit kostkou ledu. Jednoduše si jí potřete zápěstí, krk a spánky a rychle a účinně se zchladíte. Funguje i v kanceláři!

10. Méně je více: Při vysokých teplotách se vyhněte fyzické námaze a raději se ochlaďte. Dopřejte si relaxační hodiny ve stínu nebo doma v chladných místnostech. K ochlazení a relaxaci vám může pomoci také koupel nohou s kostkami ledu. 

Stylové v horku: Lehké letní šaty 
 

S lehkými letními šaty od nás zvládnete každou vlnu veder raz dva! Ať už na pohodový den na pláži, do rušné letní kanceláře nebo na procházku městem - naše lehké letní šaty jsou vždy vzdušné a jednoduše pohodlné na nošení. Aktuální kolekce Vám nabízejí široký výběr barev, střihů a vzorů, takže si jistě vyberete letní šaty podle svého vkusu.

Ať už se jedná o halenkové šaty, žerzejové šaty, maxi šaty, midi šaty, mini šaty nebo jiné letní šaty pro ženy: my jsme pro Vás tím pravým místem. Kvalita naší značky přesvědčí trendy šaty z vysoce kvalitních materiálů. Každý měsíc u nás najdete nejen nové letní šaty, ale také základní kousky, módní klasiku a samozřejmě must-have sezóny. 

Vaše objednávka z našeho internetového obchodu Móda & Prádlo Vám bude pohodlně doručena. Využijte veškerý čas a volný čas a přesvědčte se o našich produktech v pohodlí svého domova. Víme, že se znovu a znovu zamilujete - nejen do našich letních šatů, ale i do celé naší kolekce módy a doplňků. 

S naší letní módou a dalšími tipy od nás jste dokonale vybaveni pro stylový vzhled v horkých letních dnech! Tak vyrazte na nákupy a užijte si léto naplno!

Přihlášení

Nebo rychlé přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.

Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.

Kontaktujte nás

Načíst