Kapslový šatník: 10 základních věcí do vašeho šatníku

                      TRENDY

KAPSLOVÝ ŠATNÍK: 10 ZÁKLADNÍCH VĚCÍ DO VAŠEHO ŠATNÍKU
 

Méně je více! My Vám ukážeme, jak si sestavit kapslový šatník, který vás módně posune opravdu dopředu. S pouhými 10 základními věcmi si můžete vytvořit stylový a módní šatník, který vám pomůže být vždy nejlépe oblečená. Objevte ty nejkrásnější základy, které dodají vašemu šatníku opravdovou všestrannost!

Co je to kapslový šatník?
 

Kapslový šatník je minimalistický šatník, který se skládá z omezeného počtu oděvů, které se dají vzájemně dokonale kombinovat. Cílem šatníku Capsule Wardrobe je dosáhnout více s menším množstvím a zaměřit se na kvalitu a univerzálnost oděvů. 

Capsule Wardrobe se obvykle skládá z celkem asi 30 až 40 kusů oblečení včetně bot a doplňků. Vytvořením kapslového šatníku si můžete uspořádat šatník, ušetřit čas a peníze a soustředit se na to, co je opravdu důležité: váš osobní styl, váš vzhled a vaše pohoda.

VÁŠ ČAS

Kapslový šatník vám ušetří spoustu času při ranním oblékání, protože máte na výběr z omezeného množství oblečení. To znamená, že nestrávíte hodiny před šatníkem vybíráním toho, co si obléknete. Díky Capsule Wardrobe máte jasnou představu o tom, jaké oblečení se k sobě skutečně hodí a jak lze vaši módu nejlépe kombinovat.

Váš Capsule Wardrobe vám také usnadní celou ranní rutinu a sníží stres. Budete mít více času na věci, které jsou pro vás opravdu důležité - ať už je to velká snídaně s rodinou, cvičení jógy nebo pár minut spánku navíc po ránu.

Navíc ušetříte další čas při nakupování nového oblečení. Místo náhodného hledání výhodných nabídek v obchodech budete díky našim zasvěceným znalostem zde přesně vědět, které kousky vám ještě chybí v šatníku a kde je najdete v internetovém obchodě Móda Prádlo.

 

 

 

•VAŠI KREATIVITU

Omezení se na několik málo oděvů usnadňuje rozvíjení a udržování vlastního stylu. Obecně vás to také činí kreativnějšími ve vašem stylingu a vzhledu, protože z několika povinných kousků můžete a musíte vždy vytvořit nové kombinace.

 

 

•VAŠE PENÍZE

Nadčasový kapslový šatník vám z dlouhodobého hlediska pomůže ušetřit nějaké peníze. Je lepší investovat do kousků, které vydrží déle a zachovají si svůj tvar, barvu a kvalitu i po častém nošení a praní. 

 

 

•VAŠE POHODLÍ

Protože jste omezeni pouze na několik oděvů, je lepší investovat do vysoce kvalitních materiálů a zpracování, jaké nabízíme. To se odráží nejen v trvanlivosti našich oděvů. Oceníte také měkké pohodlí našich základních výrobků a příjemný pocit na kůži. Dobrý pocit je v módě od nás na denním pořádku!

 

 

•VAŠE RELAXACE

Kapslový šatník vám pomůže vnést do vašeho života více klidu a relaxace. Zaprvé, kapslový šatník snižuje pocit zahlcení šatníkem a také usnadňuje každodenní výběr oblečení. Tímto způsobem si vytvoříte větší klid ve svém každodenním stresujícím životě již po ránu. Zaměření na to nejnutnější vám pomůže zjednodušit život. Zůstane vám tak více času na odpočinek!

10 základních věcí do kapslového šatníku!
 

Když přijde na sestavování šatníku, může se stát, že se rychle stane nepřehledným. Které kousky oblečení jsou opravdu nezbytné a které jsou spíše příjemným doplňkem? Abychom vám pomohli s rozhodováním, sestavili jsme seznam 10 základních věcí, které by neměly chybět v žádném šatníku. Tyto oděvy jsou nadčasové, univerzální a dají se opakovaně kombinovat. Patří mezi ně např:

1. Bílá halenka: Bílá halenka je nadčasový kousek oblečení, který by měl být součástí každého kapslového šatníku. Lze ji nosit elegantně i ležérně a lze ji kombinovat mnoha způsoby. Od univerzálních neutrálních barev až po zářivé barvy této sezóny - určitě najdete to, co hledáte.

2. Černé kalhoty: Černé kalhoty jsou dalším nezbytným kouskem oblečení ve vašem kapslovém šatníku. Lze je nosit na slavnostní příležitosti nebo do kanceláře a snadno se kombinují s dalšími oděvy.

3. Džíny: Dobře padnoucí džíny jsou naprostou nezbytností v každém šatníku. Lze je nosit jak v ležérním, tak v elegantním stylu a hodí se téměř ke každému oblečení. Každý z nás ví, jak obtížné je najít dokonalé džíny. 

4. Tričko: Jednoduché tričko v neutrální barvě, jako je bílá nebo šedá, je ideální pro každodenní nošení a můžete ho nosit pod svetr nebo bundu. 

5. Svetr: Teplý svetr rozhodně patří do kapslového šatníku, zejména pro chladnější období nebo nepředvídatelné přechodné období. U nás najdete pletené svetry nebo základní svetry klasických střihů a neutrálních barev, jako je černá, šedá nebo béžová. V naší nabídce však najdete také roláky, svetry s výstřihem do V a lehké pletené svetry pro příjemné chvíle.

6. Blejzr: Elegantní blejzr dodá každému oblečení okamžitý šmrnc a je ideální pro slavnostní příležitosti nebo do kanceláře. Do svého kapslového šatníku doporučujeme zvolit klasický model, který můžete často a účelně kombinovat. Blejzr je také ideální jako náhrada saka, když je ráno ještě svěží a odpoledne se oteplí.

7. Černé šaty: černé šaty jsou nadčasovou klasikou mezi dámskými šaty. Ať už se hodí pro zvláštní příležitosti nebo každodenní styling, stále se vracejí. Do svého kapslového šatníku si určitě vyberte model, který lichotí vaší postavě a dá se kombinovat s mnoha různými doplňky. Kromě malých černých šatů byste měli sáhnout i po barevných kouscích, abyste si užili ještě více možností stylingu. Ať už hledáte svěží letní šaty, módní sezónní šaty nebo šaty s květinovými potisky, u nás určitě najdete něco pro svůj kapsulový šatník.

8. Kardigan: Pohodlný kardigan od nás je ideální pro útulné večery doma nebo procházky v chladném dni. 

9. Sukně: Vzdušná sukně je ideální nejen na léto, ale také jako stylová alternativa k jakýmkoli džínům nebo kalhotám po celý rok. Sukně lze kombinovat s mnoha různými topy. Do svého kapslového šatníku volte neutrální barvy, jako je černá nebo námořnická, které jsou obzvlášť univerzální.

10. Bunda: Ať už dáváte přednost klasické prošívané bundě do svého kapslového šatníku, lehké letní bundě nebo teplé podzimní bundě u nás ji najdete. 

Těchto 10 základních kousků může tvořit dokonalý základ pro různé outfity ve vašem kapslovém šatníku a lze je snadno kombinovat. My Vám pomůže vytvořit univerzální, a přesto snadno ovladatelný šatník. A co je na tom nejlepší? S naším kapslovým šatníkem budete dokonale oblečeni pro každou příležitost. Kromě oblečení a módy by ve Vašem šatníku samozřejmě neměly chybět speciální kousky, hit-kusy a doplňky nebo boty. V závislosti na ročním období, trendu nebo náladě můžete svůj základní outfit vždy doplnit a zkompletovat s trendy módou od nás.

Ale není to jen univerzálnost a kombinovatelnost naší módy a oblečení, co dělá z Vašeho outfitu Vaši nejlepší volbu. Přesvědčujeme také na celé čáře, pokud jde o kvalitu. Vysoce kvalitní materiály, pečlivé zpracování a perfektní střih jsou zaručeny u každého kusu.

 

Přihlášení

Nebo rychlé přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.

Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.

Kontaktujte nás

Načíst