Trendová barva slunce - Takhle záříte se sluncem

                      TRENDY

S každým dnem, který se prodlužuje a stává se světlejším - v ideálním případě plným slunečního svitu - se chystáme na léto a užíváme si bezstarostných věcí, které naplňují náš život radostí. Dostáváme se do nálady s trendovou barvou "Sun" a prozradíme vám, které stylové vychytávky vás rozzáří.

Božské ve vás
 

Než vám představíme naše nápady na oblečení, podívejme se na barevně-psychologické vlastnosti naší hlavní barvy "Slunce". Žlutou si spojujeme s něčím pozitivním, například s radostí a optimismem. Díky své zářivosti se často používá jako prostředek zlepšující náladu. V některých duchovních kruzích se o ní také říká, že má léčivé účinky. Podle toho má žlutá barva posilovat imunitní systém. A v mnoha asijských zemích je tato trendová barva také symbolem božství, posvátna a krásy.

Žlutá barva...
 

 

...styl je zaručen s následujícími návrhy outfitů. Začínáme s plným nasazením v barevném světě "slunce". Zaměříme se na vybrané styly v teplém odstínu žluté, které se vyznačují jasnou, ale ženskou siluetou. Ať už se jedná o halenku s krátkým rukávem, bolerko nebo módní šatičky: všechny oděvy dokonale zapadají do předletního šatníku a hodí se zejména jako kombinační partneři. My jdeme do toho naplno a sáhneme po kompletním jednobarevném vzhledu v trendy žluté barvě. K tomu stylizujeme odpovídající kalhoty v uvolněném stylu nebo capri střihu. Mimochodem: oděvy skvěle fungují také jako "zvýrazňovače", a to kombinací s dalšími barevnými kousky kolekce.

Rozmanitost vzorů políbených sluncem
 

 

Oblíbili jste si vzory a potisky? Posunuli jsme se o stupeň výš a představujeme styly, které zaujmou zvláštní kombinací vzorů. Kompozice připomínající patchwork je přirozeně v naší hlavní barvě "Sun", kterou v její výraznosti podporují základní barvy černá a bílá. Záleží jen na vás, zda budete styly nosit ve vzorovaném celoplošném vzhledu, nebo je zkombinujete s jednobarevným horním či spodním dílem. Náš tip: Držte se barevného schématu slunce, černé a bílé, aby vás vzor neomrzel. Moderní klasika, jako jsou mimo jiné saka vojenského vzhledu nebo pletená bolerka, může vše uvolnit.

Přihlášení

Nebo rychlé přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.

Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.

Kontaktujte nás

Načíst