Limetka VS. břečťan: Který odstín zelené Vám sluší?

                      DESIGN

Zelená je trendovou barvou sezóny nejen na přehlídkovém mole, ale stále častěji i na ulici. Není divu, protože světle až tmavě zelená prostě sluší každé ženě. Volba je na vás: světle zelená limetková nebo tmavě břečťanově zelená. 

Tento odstín zelené sluší ženám se světlými vlasy.
 

Jste přirozeně světlý typ s blond až světle hnědými vlasy a růžovou pletí? Pak zvolte chladnější tóny. Jemné pastelové odstíny, jako je blankytně modrá, růžová a limetková, jsou ideální pro světlejší typy. Zvláště s lehce opálenou letní pokožkou (nezapomeňte na opalovací krém!) se světle zelená barva limetkových stylů rozvine naplno a vy opravdu zazáříte.

Tento odstín zelené sluší brunetkám.
 

Těšíte se už na pozdní léto a jste spíše podzimní typ? Brunetkám a ženám s tmavě hnědými vlasy sluší zejména teplé barvy, které lichotí i často teplému podtónu pleti. K líčení doporučujeme rtěnku, růž a podobně v oranžové nebo meruňkové barvě a teplé barvy ladí s vaším typem i v módě. Mezi ně patří i náš trendový odstín sezony: břečťan. Tmavě zelená se skvěle hodí do každého šatníku a lze ji kombinovat se sportovními džínami i ležérními krabicovými slip-on halenkami v džínovém vzhledu.

 

Tento odstín zelené se nejlépe hodí k černým vlasům.
 

Ať už jde o černé vlasy a tmavou pleť, nebo černé vlasy a světlý odstín pleti: Pro velmi tmavé vlasy je kombinace břečťanu a limetky zázračná. Směs zářivosti světlé limetky a teplé zářivosti odstínu břečťanu vytváří skvělou rovnováhu, která vypadá obzvlášť harmonicky jako potisk na letní halence nebo vzdušných šatech. V závislosti na vašem osobním vkusu lze tuto univerzální trendovou halenku kombinovat se světle zelenými bermudami nebo sportovními džínami Stella. Volba je jen na vás! S tímto stylem vždy vytvoříte pozitivní efekt.

Přihlášení

Nebo rychlé přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.

Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.

Kontaktujte nás

Načíst