Mikina s krátkým rukávem: Módní paradox nebo sofistikovaný letní společník?

                      DESIGN

MIKINA S KRÁTKÝM RUKÁVEM: MÓDNÍ PARADOX NEBO SOFISTIKOVANÝ LETNÍ SPOLEČNÍK?

Mikina s kapucí - pro mnohé ztělesnění ležérnosti a přítulnosti realizované v oblečení. Obvykle se kombinuje ve sportovní variantě nebo jako základní styl, vysoký potenciál mikiny s kapucí však často není rozpoznán. Módní mikina s krátkým rukávem je obzvláště přesvědčivá jako moderní módní doplněk, který lze stylizovat s různými trendy outfity. Prozradíme Vám ty nejkrásnější varianty.

Ukázka kombinace

Pro náš první nápad na styling zvolíme zelený styl mikiny s kapucí s půvabným slovním vzorem. Dokonalými partnery pro kombinace jsou různé vychytávky, jako například sukně v tmavě zelené barvě, nadčasově potištěné bermudy, limetkově zelené kalhoty Prisley nebo ženské maxi šaty. Navzdory rozdílným vzorům k sobě všechny varianty dokonale ladí, protože vycházejí ze stejné barvy a vytvářejí harmonický obraz. Abyste učinili stylovému zlomu zadost, doporučujeme okouzlující boty nebo kvalitní mules, které dodají ženský nádech. Samozřejmě, že "sportovní" verze s chladnými teniskami je stále módní variantou.

Monochromatický vzhled v bílé barvě
 

 

Naše stylová mikina je k dispozici také v klasické bílé barvě. Tato mikina je ideální pro kombinaci s jednobarevným stylem ve světlých odstínech. My se rozhodujeme pro vzdušné žerzejové kalhoty, letní bermudy, ležérní kapri kalhoty a měkké plátěné kalhoty. Výsledek: nekomplikované, ale kvalitní nápady na letní outfity, které lze mezi sebou libovolně kombinovat pro každou příležitost. Lehké espadrilky, elegantní slingbacks, sandály na platformě a moderní tenisky doplňují outfity s nenucenou elegancí.

Přihlášení

Nebo rychlé přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.

Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.

Kontaktujte nás

Načíst