Královna pohodlí: Naše oblíbené letní kalhoty

                      TRENDY

Zvláště teplé dny jsou v plném proudu. Abychom si léto užili v pohodě, potřebujeme styly, ve kterých se nebudeme potit. Vhodné jsou zejména splývavé látky, které lehce obepínají siluetu, místo aby ji stahovaly. Letos v létě zůstaneme v komfortní zóně s našimi oblíbenými kalhotami.

 

 

Grafické potisky vytvářejí radost ze života

 

Oblíbené kalhoty jsou doslova zárukou nekonečného léta. Díky vzrušujícímu vzoru s potiskem se budete cítit živě a letně. Modro vzorované kalhoty vytváří moderní vzhled, který lze snadno kombinovat s jasnějšími barvami, jako je oranžová, ibiškově červená nebo žlutá. Skutečně všestranný kousek i přes poutavý vzor.

 

 

 

 

Prázdninový pocit ve vašem šatníku
 

S náší kolekcí budete mít ve svém šatníku vždy prázdninový pocit. Díky ležérnímu střihu si připadáme jako na dovolené. Lehké kalhoty se koneckonců báječně vejdou i do zavazadla. 

 

 

 

Maximální pohodlí
 

V létě musí být oblečení z lehkých a pohodlných materiálů, které objímají naše tělo. Naše oblíbené kalhoty tuto úlohu splňují skvěle a vytvářejí mimořádně pohodlný a zároveň elegantní vzhled. Široké nohavice zaručují mimořádnou prodyšnost! 

 

 

 

Lichotivé siluety
 

 

Jeans sedí ležérně díky širokému střihu a díky pohodlnému pásu stále perfektně sedí. Délka obepínající kotníky ponechává prostor pro ploché i vysoké podpatky. Díky tomu se rozmanitosti kombinací meze nekladou.

Přihlášení

Nebo rychlé přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.

Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.

Kontaktujte nás

Načíst