Tlumené barvy: Neobvyklý venkovní vzhled a zahradní dekorace v přírodních tónech

                  ŽIVOTNÍ STYL

Sbohem světlé odstíny, ahoj jemné, tlumené barvy! Toto léto bude naše zahrada a odpovídající letní šatník zářit v jemných odstínech. Ukážeme vám neobvyklou kombinaci oblečení v přírodních tónech a dáme Vám ty správné tipy na dozdobení vaší zahrádky.

 

 

 

 

 

OSVĚŽUJÍCÍ OUTDOOROVÝ STYL

 

Modrá letní obloha je v současné době na spadnutí, proto zůstáváme optimističtí! A s odpovídajícími outfity v bílé barvě, která je vyjádřena ležérními džínovými styly v kombinaci s propracovanými halenkami. Náš oblíbený vzhled, včetně trička s pruhovaným potiskem a elegantními kalhotami, je ideální pro bujaré vinné večery s přáteli nebo grilování s rodinou. Když už mluvíme o grilování: V dalším odstavci najdete udržitelný, praktický a stylový nápad na výzdobu, jak prezentovat bylinky na příští letní párty.

SKVĚLÝ NÁPAD NA UPCYKLACI: KONZERVOVANÉ BYLINKY

 

Od této chvíle už použité plechovky nejdou do odpadků, ale na zahradní stůl. Je to proto, že jsou robustní, což z nich činí ideální alternativu květináče pro bylinky. A takto se použijí na vaší příští letní párty: Jednoduše odstraňte příslušné štítky z plechovek a buď je ozdobte provázkem, nebo je postříkejte v barvě podle vašeho výběru. Nyní mohou být bylinky vysazeny a distribuovány. Vytvořte různé skupiny bylin na jednom nebo více stolech, které mohou vaši hosté použít k dalšímu zdokonalení jídla a pití. Buďte kreativní! Zde je několik nápadů: tymián se perfektně hodí k předkrmům, rozmarýn dává bramborám, masu a rybám skvělou vůni, citrónový balzám poskytuje osvěžení v nápoji a udržuje vosy pryč a čokoládová máta dává každému dezertu něco zvláštního.

 

 

PERFEKTNÍ BAREVNÉ DUO NA LÉTO: MODRÁ A BÉŽOVÁ

 

Svěží světle modrá se setkává s teplou béžovou a my nechceme nosit nic jiného! Naše oblíbené: triko s potiskem. Vzorované triko lichotí každé postavě díky svému výstřihu do V a zajišťuje opravdu dobrou náladu díky jemně splývavému materiálu a krásnému švihu. Ideální pro nákupy nebo letní večírky.

TEPLÉ, BÉŽOVÉ SVĚTELNÉ ZDROJE VE VAŠÍ ZAHRADĚ

Už jste někdy slyšeli o lampách z kmene stromu? Ty vypadají stylově, jako by světlo svítilo z kmene stromu a jsou k dispozici ve větších zahradních centrech. Pokud nemáte dostatek místa pro speciální lampy nebo hledáte levnější alternativu, budete spokojeni se závěsnými lucernami. Vše, co potřebujete, je pevná šňůra, různé sklenice, nějaký písek nebo ozdobné kameny. Nyní jej připevněte k větvím podle vašeho výběru technikou macramé a drátěným háčkem a vaše lehká dekorace je připravena.

SVĚŽÍ A SOFISTIKOVANÝ VRSTVENÝ VZHLED

 

Milujeme praktický "cibulový" vzhled, zejména v béžové barvě, protože se hodí ke každému ročnímu období. Když se večer na letní párty trochu ochladí, sáhneme po klasickém kabátu v tmavě béžové nebo velbloudí barvě a oblékneme si ho přes námořnickou pruhovanou košili a sportovní kalhoty. S tímto vzhledem může přijít další zahradní párty!

Přihlášení

Nebo rychlé přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.

Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.

Kontaktujte nás

Načíst