Pět písmen, která psala historii módy

Pět písmen, která psala historii módy: denim

Módní klasika inspiruje generace svým cool a nadčasovým vzhledem džínů. I letos se prezentuje ze své trendové a pestré stránky. Láska k modré kultovní látce u nás zůstává neporušená a proto vám ukazujeme naše aktuální oblíbené looky.



Moderní kombinační zázrak: bunda v džínovém vzhledu

 Od hravě-ženského, minimalistického až po ležérní, vzhled džínů je super variabilní. Například náš oversized styl shacket s vlnitým vzorem v džínovém vzhledu je moderním klíčovým kouskem pro městský vzhled. Džínová bunda Ginnie do pasu se naopak hodí spíše k ženskému stylu včetně šatů. Objevte v našem internetovém obchodě džínový vzhled, který vám vyhovuje.


Naše máma se hodí

V roce 2023 budou oblíbené také džíny ve střihu pro maminky. Pohodlný střih se vyznačuje vysokým pasem/výstupem, ležérním tvarem nohavic, celkovou délkou bez kotníků a lemy kalhot jsou často vyhrnuté. To je i případ našeho trend fitu Laura, který přichází ve středním praní denimu s použitými efekty. Módní „ošumělé“ detaily (záměrně zpracované prvky ve vintage vzhledu) a pohodlná šířka stehen dělají z modelu moderní džínovou klasiku, která patří do každého šatníku. Přidejte ještě dvě módní klasiky – bílé tričko a dobře padnoucí sako – a během okamžiku máte outfit na každý den!


Denim vždy funguje! A k tomu patří toto: 

Když už jsme u kombinačních partnerů: pokud jde o džíny, jsou vlastně povoleny všechny myslitelné interpretace. Jste na bezpečné straně s oblečením, ve kterém se cítíte nejpohodlněji. Módní klasiky jako pruhované tričko nebo bílá halenka jsou dokonalými partnery v kombinaci. Pokud chcete zkusit něco jiného, ​​máme trendy kousky, jako je korálová svetrová vesta s kapucí nebo módní halenka s potiskem.

Přihlášení

Nebo rychlé přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.

Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.

Kontaktujte nás

Načíst