Hlavní je pohodlí! Příklady relaxačních kalhot

                      DESIGN

Styl bez kompromisů - to slibují módní relaxační kalhoty. Stahovací střihy jsou módnější než obyčejné běžecké kalhoty. Ukážeme Vám, jak tyto žádané siluety kalhot kombinovat s nekomplikovanými tipy na styling, které jsou na hony vzdálené běžným joggingovým stylům.

Uvolněná bílá
 

La dolce vita. S létem navazujeme na lehkost uplynulých měsíců ve velkém stylu a interpretujeme ji pomocí nadčasových a uvolněných siluet v trendových barvách bílé a citronové. Základem jsou módní relaxační kalhoty, které kombinujeme s krátkými rukávy s kvalitními grafickými vzory. Získáte tak minimalistický vzhled s módními detaily pro každodenní nošení nebo do práce. 

Laissez-faire pro pokročilé
 

Se sportovním módním hnutím "Athflow" se před časem vyvinul vzhled, který kombinuje útulný, sportovní styl s elegancí. Myslíme si, že je to skvělá kombinace, a vybíráme model kalhot 'Prisley-fun', extrémně lehký boyfriend styl z materiálu Tencel, který můžete stylizovat s různými topy. Ať už ležérně-sportovní, umělecky hravé nebo romantické: proč nevyzkoušet všechny možnosti? V módní barvě jsou topy osvěžujícím stylistickým prvkem a udělají z vás skutečného módního profesionála.

Přihlášení

Nebo rychlé přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.

Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.

Kontaktujte nás

Načíst